2013. március 23., szombat

HAUL

Halihóó ! :D

Ezer éve nem volt bejegyzés. Höhh.
Szóval, kaptam egy kisebb csomagot, Olaszországból, amiben jó kis termékek vannak ám.
Gondoltam megmutatom nektek. :)

Itt egy kis ízelitő:


Háát igen, nincs annyira sok dolog benne, de nem a mennyiség hanem a minőség számit. xD.
Inenn ki kellett válaszatnom pár terméket amelyek tetszenek és azokat megtarthatom.
Ezeket választottam:
Kezdjük a szájfényekkel ( jó sok volt).
Ez a három Natura márkájú szájfény nekem igen szerethetőnek tűnik. Az első kettő ugyan olyan (balról - jobbra), ez a kettő inkább fényt ad mint színt, de mintha feltéve pivit sötétebbek lennének ajkaim.
Az utolsó egy natúr szín amiben pici zöld és arany csillámok vannak.Szeretem őket.


Folytatom még 4 szájfénnyel. Ez a négy Gosh On Stage szájfény nagyon érdekes.
Az első ( balról) egy korallos szín, amit ha felteszek ajkaimra, némely szögből kimondottan narancssárga. Imádom. <33. A második is érdekes. A tubusban kék színű, ajkakon viszont gyönyörű fényes. Nem érvényesül a kék szín, szerencsére. xD. A 3. egy bronzos szín, nagyon szép. Az utolsóó.. váhh. a tubusban fehér, viszont ha felteszem, az ajkaim lilává változnak ( na jó nem annyira ), de ha mozgatom fejemet, hogy külömboző szögből nézzem, komolyan mondom, lila. <3 Gyönyörűek.


Jöjjenek az Essence szájfények. Ezekkel nem vagyok annyira megelégedve.. Kicsit ragadósak.. Szerintem ezeket mindenki ismeri, de azért egyszer-egyszer fel fogom tenni, elviselhetőek. Mondjuk ha találtam volna valami jobb színt is. De úgy a 10 pontból 6-ot adok nekik.


Akkor. A következő egy Stay Perfect Lip Lacquer nevű szájfény. Egyik felén egy matt barna szín van, a másikon egy csillámmentes átlátszó.


Éééés az utolsó két kedvenc szájfényem. A márka neve: KorresNaturalProducts. :D
Na szóval ezek valami eszméletlenek. Az első egy bronzos szín, ami olyan gyönyörű, és csillámos, és széép.. fúú. Nagyon. Az ajkaim olyan varázslatosak tőle. xD A második egy piros szín, ez is csillámos. Love <3


A következő terméek egy aranyszínű tus. Nagyon jó és tartós (!) és a vékony ecsetjének köszönhetően könnyű vele dolgozni.

Szemhéjpúúdereek. (L)

A felső kettő neve: L`oréal Paris Color Appeal Trio Pro. Mindkettőben 3 szín van és 2 applikátor. Az elsőben inkább természetes színek vannak, egy aranyos-fehér, középen egy bézs, alúl egy csokibarna. Ennek neve: Hazel eyes. A másodikban felül egy fehér van, középes egy picivel sötétebb bézs és alil egy sötét olivazöld. Ennek neve: Green eyes.
Megyünk lejjebb. Bal oldalt egy Hollywood Nights Starry Eyed (23) duó van. Egy gyönyörű türkízkék szín,ami tele van csillámokkal, és egy matt falfehér szín.Ennek kicsit krémesebb állaga van. Imádom őket. Az utolsó pedig egy 3 szinű kis cucc. Neve: Broadway Eyeshadow Cotto. Ebben is három szín van. Nagyon hasonlít a L`oréal-hoz. Egy aranyos-fehér, egy bézs és egy sötétbarna. Imádom. :)

Megyünk tovább. Az első egy alapozó-púder kombó, ami sajnos nekem túl sötét és sárgás.. kár volt elvenni. :( A második egy igen érdekes darab. Gyönyörű színe van, nemtudom megnevezni, egy barnás-lilás-bronzos fúú nem folytatom. Érdekes szín.. és csillogóó. xD Ez elmegy pirosítónak vagy akár szemhéjpúdernek is.. Színe miatt de inkább pirosító.


Az utolsó pedig egy púder, ami "két emeletes", fölül maga a púder van, alul meg a pamacs. Egy kis tükört is adtak hozzá, háttérben a youtube. xD :D





Ennyi lett volna a bejegyzés, remélem nem unatátok meg, és idáig eljutottatok. Ma még lesz egy bejegyzés nemsokára. Addig pusszpá ! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése